subota, 9. veljače 2013.

Lee Seo Jin u Gyebaek-Korejskoj Drami

Lee Seo Jin (u seriji Vjetar Palate glumi Li Sana) glumio je glavnu ulogu Gyebaeka u Korejskoj drami po istoimenom nazivu "Gyebaek".Tu je glumio Generala Gyebaek.

Sastanak zavjernika u tajnosti.

Sastanak zavjernika u tajnosti.Sve predvodi Kraljica Jong Sun,iako je lijepa i izgleda veoma pažljivo dok glumi svoja osećanja,ona je protiv Li Sana,a samim tim i loša.Veoma voli moć,neznam zašto ne voli Li Sana i njegovog oca.Jednostavno nema nekog jakog razloga,jednostavno ga ne voli.Tokom serije,vidjećemo šta će se desiti sa njom kada se otkriju svi njeni zločini i njono pravo lice.

Li San je samo dvaput u životu bio izudaran..

Li San je samo dvaput u životu bio izudaran.Naravo,oba puta je to bio Dae Su.Jednom,kada je bio mali,tada nije znao da se Li San lažno predstavio,inače da je znao to nebi uradio.Scena se ponavlja 6/7 godina kasnije-isti udarci,od strane istog čovjeka,Dae Su opet nije znao da je on Kralj i iste riječi od strane Li Sana. xD

Ko bi rekao?


Naš hrabri komadant Zmajeve garde-Dae Su!U prvih nekoliko epizoda se nebi reklo da će on uopšte postati vojnik,kamoli komadant najbolje vojske u Koreji.Njegova pamet je bila na nivou -0.1%,ali ipak je kasnije pronašao pravi put i postao pametan,'malo' mudar i veoma dobar borac.Ko bi reko?Bravo Dae Su!